Great Circle Associates Majordomo-Users
(July 2003)
 

Indexed By Date: [Previous] [Next] Indexed By Thread: [Previous] [Next]

Subject: Re: can't get 'approve' to work...
From: Daniel Liston <dliston @ sonny . org>
Date: Mon, 14 Jul 2003 15:30:26 -0500
To: Bob Hoffmaster <bhoffmaster @ esri . com>
Cc: majordomo-users @ greatcircle . com
In-reply-to: <83B4938C35075E4C82C357A4FF267C8303DA2170@zipwire.esri.com>
References: <83B4938C35075E4C82C357A4FF267C8303DA2170@zipwire.esri.com>
User-agent: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.4) Gecko/20030624 Netscape/7.1 (ax)

This "sounds like" a classic case of not using the resend script
in the alias for your list.  Please post the aliases for the
list, or at least a touched up facsimile, for us to examine.

Dan Liston

Bob Hoffmaster wrote:

> List;
> 
> I can't seem to get the 'approve' process working correctly.
> 
> Running majordomo on RedHat 9. ' wrapper config-test' checks out ok when
> running the check as non-root user.  I have the 'moderate' variable set
> (moderate = yes ) in the "test.config" file and the 'moderator' variable set
> to my e-mail ( moderator = bhoffmaster@esri.com).  E-mails sent to my "test"
> list are not held for moderator approval, but sent straight to the list.  No
> "request to moderate" email is received by the moderator.
> 
> Other list functions work ok (send to list works, list responds to requests,
> etc).
> 
> Any help would be appreciated.
> 
> Thanks
> Bob Hoffmaster
> bhoffmaster@esri.com




References:
Indexed By Date Previous: Re: Unable to expand a distribution list
From: Daniel Liston <dliston@sonny.org>
Next: Re: Exim/Majordomo
From: Michael Arena <marena@magnatechonline.com>
Indexed By Thread Previous: can't get 'approve' to work...
From: Bob Hoffmaster <bhoffmaster@esri.com>
Next: Re: can't get 'approve' to work...
From: "Dwight F. Powell" <dpowell@naccrra.org>

Google
 
Search Internet Search www.greatcircle.com